Andorra cau 3-1 en el primer partit contra Illes Fèroe

Bon partit d’Andorra en el primer enfrontament davant Illes Fèroe que s’ha saldat amb victòria local 3-1. Malgrat que molts minuts s’ha jugat en camp de les Illes Fèroe, els pocs errors al darrere han estat clau perquè les locals sumessin la victòria.

Tot i els dos primers gols locals, en els primers 45 minuts, Sònia Carrançà ha pogut retallar la diferència amb un gol de cap després de la centrada de Gemma. Amb el 2-1 les jugadores marxarien als vestidors.

La segona part, el domini ha estat de les del Principat. Les de Jose Martín “Guti” buscaven l’empat i les locals no sabien com trobar l’espai per generar ocasions. Tot i això, en el 82, una passada llarga que la portera andorrana no arriba a rebutjar, l’aprofita Illes Fèroe per materialitzar el que seria el definitiu 3-1.

La celebració del gol d’Andorra amb Sònia Carrançà al davant de tot. Foto: FAF.