Andorra cau a Hongria per la mínima certificant el seu pas endavant

No ha pogut ser, tot i que cal sentir orgull d’aquest grup de jugadors. Andorra ha caigut a Hongria, per 2-1, en el que ha estat el tercer partit de la finestra de seleccions del mes de setembre. EL més agònic, quan les forces ja no estan al 100%, el més patit perquè hi ha jugadors que no han pogut jugar per sanció, altres tocats…. però tot i això, el dia de la Patrona, el Dia de Meritxell no hi ha res a retreure a la selecció nacional. Els de Koldo Àlvarez de Eulate ho han donat tot. S’han deixat la vida, que per molt exagerat que sembli és molt, per les alçades de temporada en la qual estem.

El gol de Max Llovera, en el 82 ha fet patir els locals. Poques vegades una selecció com la minúscula Andorra es transforma en un gegant. Avui ha estat a molt poc de donar un ensurt a una Hongria que no s’esperava el joc de la tricolor. Abans la tricolor ja havia avisat, però l’àrbitre i el VAR han anul·lat un gol en pròpia porta de Fiola en el 67. Encara no sabem per què…

És cert que al final s’ha perdut, però de nou, cal treure’s el barret amb aquesta Andorra. No s’arronsa davant de ningú i lluita fins al final. Més que mai, quin orgull de selecció!!

Deixa un comentari

Previous post Treballada victòria de Jiménez Kasintseva en els 1/8 de l’US Open júnior
Next post Presentat el I Torneig Sant Corneli de futsal