Andorra cau a Moldàvia 2-1 amb dos penals en contra

Andorra va estar clarament penalitzada per no tenir cura a dintre de la seva àrea. Dos penals, un després de la revisió del VAR van fer que Moldàvia se n’emportés la victòria, en un partit igualat. Això encara fa que sàpiga més greu, quan a l’anada, els de Alvarez de Eulate varen empatar sense gols. Caimacov, en el 26 i Nicolaescu, en el 50 marcaven pels seus. Marcia Vieira, marcava en el 45’+4.

Varen ser els locals els que van començar dominant el joc. Tenien la pilota, però no aconseguien tenir ocasions clares a causa del bon posicionament de la defensa tricolor. Iker tornava a estar sota els pals d’Andorra i ja va treure una mà miraculosa, en el 15, per salvar el que semblava el primer gol. Fins a arribar, el 26, quan Jordi Rubio fa penal a dintre l’àrea a Jardan. La jugada és molt justa i així ho demostra com l’àrbitre va estar 5′ per decidir assenyalar la pena màxima. En el llançament, Caimacov marca tot i que el porter andorrà apunt està de treure-la.

Andorra no se’n ve a baix i continua amb el seu joc. La tricolor pressionava Primer Jordi Rubio, després Marcio VIeira varen tenir ocasions, però va faltar l’encert. En l’afegit, el capità MArcio VIeira després de rebre a la frontal connecta un xut que toca el pal i es cola a la porteria de Railean, per marcar l’1-1.

Amb l’empat, després del descans, el partit va seguir la mateixa línia, tot i que els locals varen buscar amb més insistència el gol de la victòria. Fruit d’això és que al cap de 5 minuts de la represa, els locals varen tornar a forçar un penal. Aquest cop Nicolaescu enviava la pilota al fons de la xarxa per materialitzar el 2-1, resultat que seria definitiu malgrat l’insistència d’Andorra per intentar igualar l’enfrontament.