Andorra cau davant Austràlia 19-32

La Selecció absoluta d’Handbol que es troba al Campionat de països emergents de la IHF s’ha enfrontat contra Austràlia, amb derrota de l’equip andorrà (19:32).

Andorra ha sortit molt forta a l’inici del parIt, un duel defensiu per part de les dues seleccions ha permès estar connectats durant els primers deu minuts, amb un marcador de zero gols pels dos equips, la batalla defensiva ha durat poc, quan els Australians han trobat solucions per resoldre la defensa andorrana, que han estat força contundents en la seva actuació ofensiva aprofitant les errades de l’equip tricolor. La envergadura, els quilos i la rapidesa en els contraatacs dels jugadors australians han permès que Andorra només anotes quatre gols en el primer període (4:13)

En la segona part (15:19), l’equip andorrà ha reprès el partit amb una renta de gols favorable que ha permès seguir lluitant per disputar la cinquena posició. El desgast físic de la defensa andorrana, molt exigent, i les bones actuacions ofensives han fet que l’equip andorrà s’apropés al marcador, però no ha estat suficient per sumar una victòria contra Austràlia.