Andorra cau davant Irlanda 81-96 a la primera jornada l’Europeu Small Countries d’Irlanda

No ha pogut ser. Andorra ha començat l’Europeu dels Small Countries a Irlanda jugant contra l’anfitrió i caiguent 81-96. Els del Principat no han pogut fer res per aturar el joc del seu rival que han estat superiors físicament. La lesió d’Albert Pons, caldrà veure com evoluciona però el gest del genoll després de la caiguda fa mala espina, no ha estat decisiva però sí que ha pogut ser determinant pels jugadors del Principat.

La derrota fa que Andorra no tingui cap oportunitat més per fallar, si vol aconseguir una de les posicions de privilegi, tot i que ara, a part de guanyar els seus partits haurà d’esperar que Irlanda sumi alguna derrota, tot i que l’average sempre li serà desfavorable si hi ha empat amb l’amfitriona.

Només finalitzar el partit, el seleccionador David Eudal ha valorat el partit dient que “estem contents de la posada en escena, davant l’equip anfitrió, amb mbons jugadors i molt físics“. Eudal ha afegit “Andorra s’ha presentat a aquest campionat amb gent jove i és cert que ells han plantejat un partit molt físic, aprofitant les seves qualitats i nosaltres només hem pogut acostar-nos a 10 punts durant la segona part“. Tot i això, ha afegit el seleccionador nacional absolut masculí “creiem que l’inici ha estat bó, tot i la derrota, hem tingut intensitat, hem estat encertats en atac, i ara ja pensem en el partit de dimecres davant San Marino i res més“. Edal ha sentenciat “hem començat bé i acabarem millor, el campionat

Dimecres, els de David Eudal s’enfrontaràn a San Marino que aquest dimarts ha perdut contundentment davant Malta, 96-65.

Deixa un comentari

Previous post Fede Bessone nou entrenador de l’Inter Escaldes
Next post El Govern d’Andorra dona suport a les federacions i esportistes