Andorra cau per la mínima 1-0 davant Àustria en un amistós jugat a Màlaga

Àustria, la selecció 34 del rànquing FIFA, ha dominat d’inici davant una Andorra, la 151a en el ranking, ben col·locada en defensa que gairebé no ha concedit ocasions en la primera part. Fins el minut 16 no ha arribat la primera aproximació de perill per al combinat que dirigeix l’ex entrenador del Manchester United Ralf Rangnick. Kainz ha rebut enganxat a la línia de banda de l’atac esquerre, ha fet una passada entre els centrals tricolors i de primeres, Gregoritsch ha rematat fora.

Aquesta ocasió ha encoratjat una Àustria que tot seguit ha posat una marxa més. Al minut 21, una centrada de Sabitzer des de la dreta l’ha rematat de cap al primer pal de nou Gregoritsch. enviant-la al travesser. Al 25, en una bona sortida de pressió, Àustria ha arribat a l’àrea del porter del Principat després de bones combinacions i Grilich ha finalitzat des de la frontal, refusant sota pals  el debutant Joel Guillen.

Al descans es va arribar amb el 0-0 inicial. A la represa, Àustria ha realitzat fins a cinc canvis en busca del gol. Andorra ha tornat a aguantar la sortida en tromba del rival que, de nou en el 47 ha enviat una nova pilota al travesser.

Després d’uns minuts de certa tranquil·litat, Arnautovic va fer una bona combinació amb Adamu i dins l’àrea va xutar creuat però Íker, ben col·locat, va aturar el xut.

Si Joel Guillén ha estat titular, en el minut 64 es va produir el segon debut en l’absoluta, de la jornada. Eric Vales ha ingressat al terreny de joc per Rebés. Al minut 76 debutaria Izan Fernández i al 88, Aleix Viladot. El que no va poder ser és un debut amb resultat positiu. Andorra ha aguantat l’empat sense gols gairebé tot el partit, però al minut 87 Arnautovic ha trencat la igualada en rebre una gran passada de Sabitzer i sentenciar amb el definitiu 0-1.

Dissabte, segon amistós. El combinat que dirigeix Koldo Alvarez de Eulate jugarà contra Gibraltar al Victoria Stadium, a les 6 de la tarda.

Previous post Protecvall, nou proveïdor oficial de seguretat del Morabanc Andorra
Next post Sinan Bakis, en el 81, dona la victòria a l’FC Andorra a la semifinal de la Copa Catalunya