Andorra confirma la seva participació a l’IHF/EHF de Tbilisi

Andorra confirma la seva participació al IHF/EHF Men’s Trophy que tindrà lloc a Tbilisi (Geòrgia) a partir del 14 de Juny i completa la llista amb les seleccions d’Armènia, Azerbaidjan, Bulgària, Xipre, Gran Bretanya, Irlanda, Moldàvia, Malta i l’amfitriona, Geòrgia.

Aquest mati s’ha confirmat la participació del Principat d’Andorra en una de les principals competicions dels països emergents d’handbol. La competició neix després de l’anul·lació de l’emerging nations Men’s Championship que no ha pogut celebrar la seva 4a edició prevista per aquest mes de maig, degut a la pandèmia.

Amb l’objectiu de seguir desenvolupant l’handbol en els països en creixement, la Federació internacional (IHF) i la federació europea (EHF) d’handbol s’han unit per crear un nou format de competició amb països del entorn europeu, que adopta el nom de IHF/EHF Men’s Trophy 2021, i que tindrà lloc a Tbilisi, Geòrgia del 14 al 19 de juny.

La Federació andorrana d’handbol va presentar ahir a la tarda les credencials per poder integrar la competició que permetrà a la selecció participar en aquesta edició atípica del campionat de nacions emergents d’handbol.

L’expedició andorrana comptarà amb 14 jugadors i 3 tècnics que viatjaran a la capital georgiana el proper 13 de juny.
A l’espera de conèixer la convocatòria oficial, David Aguilar va organitzar una primera concentració el passat cap de setmana a Ordino per reunir diversos membres de la selecció, molts dels quals juguen fora de les fronteres andorranes.

L’assignació dels grups per cada país encara no s’ha dut a terme, les dates del sorteig seran anunciades en els propers dies per la federació internacional.

El president de la federació andorrana, Gerard Pifarré veu la participació d’Andorra com una oportunitat per seguir treballant en el pla de desenvolupament de les nacions emergents d’handbol, a més de fomentar el relleu generacional d’aquest esport al país que va creixent dia a dia.

Deixa un comentari

Previous post Els Font a l’Extrem Lagares
Next post Laura Pellicer ja es troba a Ivrea