Andorra en el bombo 5 del sorteig del qualyfing pel mundial 2022

Continuen els passos de gegant de la Selecció Absoluta de Futbol. Avui la FIFA ha fet públics els bombos de cara a la classificació pel Mundial de Qatar del 2022. Andorra, per primer cop a la història, puja al bombo 5.

Nou èxit i nou rècord per la Selecció de Futbol. La FIFA ha publicat avui els bombos de cara als European Qualifiers classificatoris pel Mundial de Qatar del 2022, i per primer cop, Andorra evita l’últim. Els tricolors han quedat al bombo 5.

I és que al ranking FIFA, Andorra ocupa el lloc 151, per davant de rivals com Malta, Moldàvia, Liechtenstein, Gibraltar i San Marino, que sí estaran a l’últim bombo del sorteig. La Selecció doncs, per mèrits propis pel que fa als últims resultats, puja de categoria dins el futbol europeu .

Ara, de cara al sorteig del proper 7 de desembre poden passar dues coses: que la Selecció quedi en un grup de 5, per tant, amb 8 partits oficials als European Qualifiers, o que s’emmarqui en un grup de 6, amb un rival de categoria inferior per sota, i lluitant per tant, per punts més que mai.

Amb tot, aquest ascens de categoria posa en valor l’excel·lent tasca duta a terme les últimes temporades per Koldo Alvarez de Eulate i el seu staff tècnic i els seus jugadors.

Deixa un comentari

Previous post El partit de Champions del Sideco FC Encamp es farà per streaming
Next post Grandvalira posposa l’obertura del 4 de desembre