Continuen els passos de gegant de la Selecció Absoluta de Futbol. Avui la FIFA ha fet públics els bombos de cara a la classificació pel Mundial de Qatar del 2022. Andorra, per primer cop a la història, puja al bombo 5.

Nou èxit i nou rècord per la Selecció de Futbol. La FIFA ha publicat avui els bombos de cara als European Qualifiers classificatoris pel Mundial de Qatar del 2022, i per primer cop, Andorra evita l’últim. Els tricolors han quedat al bombo 5.

I és que al ranking FIFA, Andorra ocupa el lloc 151, per davant de rivals com Malta, Moldàvia, Liechtenstein, Gibraltar i San Marino, que sí estaran a l’últim bombo del sorteig. La Selecció doncs, per mèrits propis pel que fa als últims resultats, puja de categoria dins el futbol europeu .

Ara, de cara al sorteig del proper 7 de desembre poden passar dues coses: que la Selecció quedi en un grup de 5, per tant, amb 8 partits oficials als European Qualifiers, o que s’emmarqui en un grup de 6, amb un rival de categoria inferior per sota, i lluitant per tant, per punts més que mai.

Amb tot, aquest ascens de categoria posa en valor l’excel·lent tasca duta a terme les últimes temporades per Koldo Alvarez de Eulate i el seu staff tècnic i els seus jugadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous post El partit de Champions del Sideco FC Encamp es farà per streaming
Next post Grandvalira posposa l’obertura del 4 de desembre