Només han calgut tres anys per col·locar Andorra en el cim mundial de la BTT. Així és, des d’avui que s’ha presentat l’Andorra Epic Pyrenees 2023. Una prova de quatre etapes que neix de l’Andorra Clàssic de BTT organitzada pel Grup Ironman i emmarcada dintre de l’Andorra Multisport Festival.

Pels entesos o seguidors de la BTT, anomenar el Circuit Epic és nomenar el més esdeveniment Prèmium de les dues rodes. Només hi ha cinc proves, Croàcia, Suïssa, Nova Zelanda, la mítica Cape Epic de Sud-àfrica i ara la d’Andorra.

Per aquest motiu, la prova passa a tenir quatre etapes de pur BTT. Corriols, pujades, baixades i una mica d’asfalt per aconseguir muntar els recorreguts que han de ser el TOP pels participants. Una característica de les proves “Epic” són la barreja dels professionals amb els amateurs i Andorra, també ho permetrà. Ara caldrà estar en forma.

L’Andorra EPIC Pyrenees es realitzarà del 5 al 8 de juliol. Passarà per totes les parròquies del país i els kilòmetres de les etapes aniran dels 42 de la primera, 58 de la segona, 65 de la tercera i 55 de la darrera. Les inscripcions arriben ja al 80% tenint en compte que el gruix de corredors, a diferència d’altres anys on eren espanyols, ja tenen representació de quatre continents: Àfrica, Àsia, Nord-amèrica i sud-Amèrica.

Deixa un comentari

Previous post S’inicia la campanya de xocolatada d’handbol solidària per la investigació del càncer infantil
Next post Han complert