No ha pogut ser. Tot i fer un gran partit aquest dimarts en el segon partit amistós de la selecció absoluta femenina a Illes Fèroe davant el combinat local, les de Jose Martín “Guti” varen caure 1-0. Però la millora de joc ha estat considerable. Amb molta intensitat i un gran treball defensiu, Andorra va plantar cara a una selecció, que no fa gaire l’havia guanyat 7-1.

Igual que en el partit del cap de setmana, Andorra va creixent i ho fa amb un grup de jugadores joves, que tenen molt camí endavant i que han de ser la base, perquè la tricolor femenina pugui disputar, en breu, partits oficials.

Illes Fèroe va disposar de dues oportunitats, una rematada al travesser i el gol, en el 78, que va ser fruit de la pressió local a la defensa. Però després del gol local, Andorra no es va enfonsar. Ruzafa fa lluir la portera local, Lucia Culleres amb un fort xut també fa que la portera local aconseguís ser la protagonista dels darrers minuts i Sonia Carrançà ho va provar, topant-se de nou, amb la portera local.

El marcador no es va moure, l’1-0 es va quedar ancorat tot i el bon joc de les del Principat.

La selecció absoluta femenina en el segon partit a Illes Fèroe. Foto: XM/FAF.

Deixa un comentari

Previous post L’Andorra Rally seguirà a Andorra la Vella durant les edicions 2022 i 2023
Next post Innovacions importants en el programa dels JJOO de Cortina 2026