Andorra forma part del CONPaaS

Representants del COA han mantingut una reunió telemàtica dirigida i coordinada pel president del COE Alejandro Blanco i el director de Noves Tecnologies de l’entitat espanyola, Manuel Pastrana on també hi eren presents 19 països més que ja formen part del nou projecte anomenat CONPaaS, una plataforma comuna que s’està desenvolupant per a la gestió de la informació dels comitès olímpics nacionals.

A la reunió han participat 38 persones, totes elles presidents o representants tècnics dels diferents comitès olímpics nacionals. D’aquesta manera, conjuntament amb la representació andorrana han participat tres representants de països del continent africà (Cap Verd, Guinea Equatorial i Moçambic), tres d’Europa (conjuntament amb Andorra han estat Portugal i Espanya) i catorze d’Amèrica (Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Costa Rica, Equador, Guatemala, Hondures, Mèxic, Panamà, Paraguai, Puerto Rico, Uruguai i Veneçuela).

Aquesta reunió ha servit per abordar la fase final del projecte. El proper mes d’octubre es presentarà el projecte a la web que s’està creant per a cada un dels països.

Deixa un comentari

Previous post Malik Dime, el nou pivot del Morabanc Andorra
Next post Grup complicat a l’EuroCup pel Morabanc