Andorra guanya 3-0 a Kosovo i suma la primera victòria a la Davis Cup

Aquest divendres era el dia. Així ho havia indicat, el dia anterior, el capità andorrà de la Davis Cup, Jean Baptiste Poux. El rival, Kosovo era propici per aconseguir la primera victòria i així ha estat.

El partit entre els números 2 d’ambdós equip es va saldar amb una clara victòria de Damien Gelabert per 6-1 i 6-4, en una hora i dinou minuts de joc. El del Principat amb un joc molt sòlid no va donar cap opció a Granit Bajraliu.

En el partits dels uns de cada equip Èric Cervós va passar per sobre de Fresk Sylhasi derrotant-lo per un doble 6-1, en poc més d’una hora de partit.

El partit interessant de l’eliminatòria va ser el doble. De nou, Poux va tornar fer jugar a Jordi Trilla, en una clara aposta per agafar experiència per un futur. Tot i la joventut de l’andorrà i els nervis lògics, Andorra ha pogut remuntar el partit que se’l girava de cop, al veure com el primer set el perdia 4-6. La parella Cervós-Trilla ha deixat les errades no forçades del primer set per guanyar el segon set 6-2 i igualar el partit. La mànega definitiva ha estat d’allò més emocionant però ha caigut de costat andorrà per un ajustat 7-5.

Aquesta victòria fa que Andorra sumi el primer punt a la Davis i aspiri a quedar com a mínim setà classificat, en un any on la reorganització de l’equip és la prioritat.

Damien Gelabert, en el seu partit davant la selecció de Kosovo. Foto: FAT.

Deixa un comentari

Previous post Gros i Fernández continuen al capdavant de la 21 Ports
Next post Primers entrenaments lliures de Cardelús a Assen