Andorra juga contra Letònia a l’estrena de la Nations League

La selecció absoluta d’Andorra juga aquest vespre a Riga, més concretament en el Daugava Stadium, davant Letònia en el que serà l’estrena a la Nations League 2020.

El seleccionador nacional Koldo Álvarez s’ha emportat a Letònia 23 homes per fer front a un equip que no és la primera vegada que s’enfronten.  I és que Andorra i Letònia es van enfrontar ja al 2018. Aleshores, a Riga, el marcador va ser d’empat a 0, i significava el primer punt d’una Nations League que la tricolor va tancar amb 4. Aquesta vegada, la intenció torna a ser sortir a per totes, amb l’objectiu de tornar a començar, si pot ser, de la millor manera.

Fins a 3 jugadors podrien debutar avui amb la Selecció. Iker Álvarez de Eulate, Víctor Bernat i Luis Blanco estrenen convocatòria i es troben davant l’ocasió de disputar els primers minuts amb la samarreta d’Andorra.

El partit ve marcat per la no convocatòria d’Ilde Lima, la roda de premsa realitzada per ell mateix el dimecres on criticava durament a la FAF i la petició del seleccionador que “s’arregli quan abans millor aquest conflicte perquè el capità es pugui acomiadar en un terreny de joc”.

 

Foto: FAF

 

Deixa un comentari

Previous post La Federació d’handbol suspèn l’Andorra Cup
Next post El CV Encamp ja ha trepitjat pista