Andorra juga els 90 minuts amb 10 i perd davant Polònia 1-4

Que només transcorreguts 25, Andorra es quedés amb un home menys per l’expulsió de Cucu, per un presumible cop de colze en un salt, no és l’excusa perquè Andorra hagi perdut davant la Polònia de Lewandowski 1-4. Hi havia moltes opcions que la tricolor no pogués doblegar a la selecció polonesa que lluitava per aconseguir el primer lloc del grup amb Anglaterra. Però està clar que amb un home menys, davant una selecció molt més potent que tu, es tenien totes les de perdre. Així i tot, encara que no ho sembli, els homes de Koldo Álvarez de Eulate han plantat cara al rival. Amb un home menys, han sabut com jugar-li a Polònia. Però clar, en els visitants tenien a les seves files i jugant els 90 minuts de joc, a Robert Lewandowski que era el gran generador de perill, a la porteria d’Iker. Per ell passaven totes les pilotes d’atac de la seva selecció i ell era el que dominava el tempo com ningú. Els seus dos gols han obert i tancat el marcador, en un partit on a part de l’atractiu que hi havia al camp, també hi havia un altre fora d’ell. Els seguidors polonesos pujats a les teulades dels edificis adjacents amb l’Estadi Nacional, feien que els aficionats s’entretinguessin amb ells. Amb el 0-2, i el gol de Marc Vales, els del Principat s’han animat. Era el 45 i semblava que al descans es podria arribar amb 1-2, però Milik, en l’afegit posava l’1-3. Havia durat poc l’alegria pirinenca.

La segona part molta possessió visitant i només un gol del crack Lewandowski, en el 72, per posar el que seria el definitiu 1-4. Iker ha tingut intervencions de molt nivell. A l’absoluta, un nou debut, el d’Albert Rosas, que tot i ser U21, ha tingut ekls seus primers 30 minuts amb els grans. Ara ja pot dir que és internacional absolut.

Marc Pujol controlant davant Krychowiak. Foto: FAF.

Previous post Victòria 5-6 del NoPuckMes davant l’Andorra Hoquei Gel