Andorra la Vella ja disposa del seu circuit de BTT

Aquest dimecres s’ha presentat, a l’avinguda Enclar, al costat de la zona on es porta a terme els exàmens de conduir,  el circuit de BTT de 600 metres de llargaria que ha construit el Comú d’Andorra la Vella. Ja es freguen les mans, tant la Federació de ciclisme, com l’Agrupació Ciclista Andorrana, com el Club Triatló Serradells.

Les opcions són múltiples, per aquests espai que encara li queden coses per muntar. El propi cònsol menor d’Andorra la Vella, David Astrié ha reconegut que en breu hi montaran “lavabos i algun espai per guardar el material de les escoles que l’utilitzin”.

En el mateix acte, tant el president de la Federació de Ciclisme, Gerard Riart, com el president de ACA, Toni Iglesias tenen clar que “es podran muntar campionats en aquest espai, com també fomentar el ciclisme amb l’obertures de l’escola infantil”.

Per la seva banda, Òscar Corbalan, el president del Club Triatló Serradells també ha aprofitat per anunciar que “al setembre obriran l’escola de triatló de dissabtes”.

 

Fotos: Comú d’Andorra la Vella.

 

Deixa un comentari

Previous post La FAE i la FADEA donaran suport a Roger Puig
Next post Nàdia Tudó i Bernat Lomero preparats per competir a Loulé