Andorra MTB Classic-Pyrenees i SCOTT junts

Andorra MTB Classic-Pyrenees i SCOTT han anunciat avui una associació per a l’edició inaugural d’aquest esdeveniment que se celebrarà del 30 de juny al 3 de juliol.

L’esdeveniment desafia als ciclistes a completar 3 etapes exigents al llarg de 4 dies. És el segon esdeveniment de les EPIC Series a Europa. El primer és Swiss Epic, la carrera de bicicleta de muntanya a Graubünden, Suïssa.  Amb aquesta associació els usuaris de SCOTT rebran assistència tècnica durant tota la carrera. A més, sent SCOTT “Bike Partner” també presentarà la seva línia de productes en l’EXPO VILLAGE de la Massana, on convidarà als participants a participar en converses postetapa amb ambaixadors de la marca. 

“Després de la col·laboració amb ABSA Cape Epic i Swiss Epic, l’esdeveniment Andorra MTB Classic-Pyrenees va ser un pas lògic per a nosaltres. Les carreres de ciclisme de muntanya estan en el nostre ADN i Andorra proporcionarà un escenari impressionant per a un esdeveniment desafiador. No podríem estar més orgullosos de formar-ne part”, va dir l’equip de màrqueting de SCOTT Spain. 

Fundada en 1958 en Sun Valley, i avui amb seu a Suïssa, SCOTT és líder mundial en el desenvolupament, fabricació i comercialització de productes esportius d’alt rendiment. 

“Donem la benvinguda a SCOTT al nostre grup de patrocinadors d’Andorra MTB Classic-Pyrénées. Junts, veiem l’oportunitat de crear sinergies en tota l’experiència de la carrera, la promoció d’esdeveniments i l’assistència als participants”, va dir Agustí Pérez Capdevila, director regional del Sud d’Europa per a IRONMAN.

Deixa un comentari

Previous post Amistós de l’Andorra Hoquei Gel davant el FC Barcelona
Next post Victòria “in extremis” del Blue Lightning 4-3 davant els Chiefs