Andorra no millora i suma un +44 a la segona jornada de l’europeu

Cap jugador d’Andorra va fer menys del par del recorregut a la segona jornada del Campionat d’Europa amateur per equips de segona divisió i això ha comportat que els tricolors sumin un +81, en dues jornades essent classificats en novena posició del campionat. Si a la primera jornada es va fer un +37, a la segona els tricolors varen fer un +44.

A la segona jornada només Edu Tor amb una targeta de 76 cops, +4 va millorar la seva targeta individual del dia anterior que va ser de 77, +5. En aquesta segona jornada, de nou es va quedar sense puntuar Àlex Cierco degut a que sumen pel comput general, els cinc millors resultats.

Però malgrat que els resultats empíricament parlant no són favorables, si cal dir que la selecció d’Andorra està agafant una experiència molt gran de cara als següents compromisos i sobretot de cara a un futur no molt llunyà. La primera participació de la selecció d’Andorra en una competició per equips cal “agafar-la” com a positiva.

La tercera jornada Andorra sortirà conjuntament amb Croacia i Sèrbia, les que son setena i vuitena selecció, respectivament.

 

Deixa un comentari

Previous post Doble victòria de Jiménez Kasintseva que li permet entrar en els quarts de Wimblendon
Next post Iker Àlvarez comença la pretemporada