Andorra participarà en el Míting AASSE de San Marino

El seleccionador nacional d’atletisme, Marcos Sanza ha tancat la llista de seleccionats per participar en el Míting AASSE (Athletic Association Small States of Europe) de San Marino que tindrà lloc el proper dia 5 de juny.

El seleccionats són els següents:

Categoria Femenina

Carlota Màlaga en 400mll. La Carlota ha batut dos cops els darrers 10 dies el rècord nacional absolut dels 400mll deixant-lo en 58:65, sent la primera atleta d’Andorra que baixa dels 59 segons.

Bruna Luque en 400m tanques. La Bruna també ha batut recentment el rècord nacional de l’especialitat sent la primera atleta en baixar del 1’07” i deixant-lo en 1:06:49

Categoria Masculina

Pau Blasi en 400mll. El pau esta seguint una progressió molt positiva que el va portar a fixar la seva millor marca en els 400mll el passat divendres en el Míting de Mollet on va aturar el cronòmetre en 49:22.

Eloi Vilella en salt de llargada. L’Eloi és un atleta encara sub18 que està progressant moltíssim. Destaca per la seva polivalència que el va portar a fixar, tot just fa unes setmanes, un nou rècord d’Andorra sub18 de decatló amb uns meritoris 4790 punts. Participarà en salt de llargada on té una marca de 6m42

La delegació andorrana es completarà amb el Gerent i tècnic de la Federació Andorrana d’Atletisme Sr. Kevin Poulet.

El seleccionador ha volgut destacar la joventut de l’equip i la progressió que tots ells estan tenint aquesta temporada. Així mateix entén que aquesta participació l’han de viure com un pas més en la seva formació.

El Míting AASSE de San Marino fixa unes marques mínimes per poder-hi participar. En el cas d’Andorra tenien la mínima el Pol Moya en 800 mll, Nahuel Carabaña en 3000 mll i el Pau Blasi en 400 mll. El Pol en aquest moment està en fase de recuperació d’una lesió. El Nahuel està centrat en la prova de 3.000 m obstacles, perquè el 3.000 mll no és una prova oficial de la temprada d’estiu. L’Organització, en el supòsit de no tenir atletes amb mínima concedeix invitacions. En el cas concret d’Andorra dues en categoria femenina i dues en categoria masculina. Així, el seleccionador ha hagut de triar tres atletes per completar la delegació, i ha optat per joves atletes que gràcies als darrers resultats assolits s’han quedat molt a prop de les mínimes del míting.

Deixa un comentari

Previous post El Morabanc Andorra guanya 105-71 al Guipúzcoa però no jugarà el playoff
Next post Bones sensacions de la selecció de ruta de la FAC