Andorra, quarta en el National Team Event del Borrufa 23

La pista del Canaro ha acollit aquesta tarda el National Team Event del Trofeu Borrufa, una de les proves que genera més expectació en la qual els països lluiten per equips en un eslàlom gegant paral·lel, un format que transmet emoció i competitivitat. Són descensos eliminatoris en què van caient els equips fins a quedar només un vencedor.

En l’edició d’enguany l’equip dels Països Baixos s’ha proclamat campió del NTE en la final contra l’equip d’Espanya 1 en un duel molt ajustat, que ha quedat en empat a 2, però s’ha endut els Països Baixos per menys de dues dècimes de diferència. Espanya s’ha hagut de conformar amb la plata, mentre que la medalla de bronze l’ha obtingut Polònia, que ha superat l’equip d’Andorra 1, conformat per Ainhoa Piccino, Etna Pou, Jan Torres i Max Black, en el duel pel 3r i 4t lloc. Per tant, l’equip tricolor ha finalitzat en la quarta posició.

Dimecres es disputaran les proves d’eslàlom U14 i gegant U16, que originalment s’havien d’haver disputat avui, a les pistes de la Portella del Mig i Les Canals d’Ordino Arcalís a partir de les 10 h del matí.

Deixa un comentari

Previous post Riva i Ruiz reben al esportistes que participaran al Festival Olímpic de la Joventut Europea d’Hivern
Next post Roger Puig disputarà totes les curses dels Mundials d’Espot