Andorra rebrà a Illes Feroe, a l’Estadi Nacional, diumenge a les 3 de la tarda

El punt aconseguit en el camp de Letònia ha eseronat al combinat tricolor que rebrà aquest diumenge a les 3 de la tarda a l’Estadi Nacional, la líder del grup D, Illes Feroe. Els visitants varen capgirar dijous el marcador davant Malta per aconseguir un 3-2 favorable.

El seleccionador nacional andorrà té clar que “voldria tenir més la pilota” però cal ser conscients que el nostre estat físic no és el mateix qu els dels rivals, que ja han començt a jugar la lliga”. Tot i això, Koldo Àlvarez ha explicat que “a Letònia es varen fer coses ben fetes, com la defensa i aquesta és la línia que hem de seguir” i ha afegit “com també cal millorar d’altres”. Tot i això, la selecció nacional tricolor continuarà “buscant la victòria” perquè com explica el seleccionador “aquest equip cada partit que pssa es supera i busca millorar el partit anterior”.

Per la seva banda, el seleccionador d’Illes Feroe, Hannan Erikson ha destacat que “volem continuar al capdavant del grup ja que serà un grup molt equilibrat i amb sis partits no hi ha marge per l’error”. Eriksn que una de les caus del partit serà “la tàctica”.

En el mateix grup que Andorra, aquesta segona jornada de la Nations League es jugarà el Malta-Letònia.

Deixa un comentari

Previous post Òscar i Marc Casal líders després de la primera etapa de La Sportiva Andorra Trail
Next post Setè lloc de Laia Pi a la primera jornada a Isola 2000