Andorra suma un punt a l’Estadi Nacional davant Letònia després d’empatar 1-1

Empat “in extremis” però vàlid com el que més d’Andorra, en l’Estadi Nacional davant Letònia 1-1. Un gol de Berto Rosas en el 88 de partit igualava el gol de Gutkovskis en el 53 i ha tancat la fase de la Nations League amb un repartiment de punts que fa que la selecció del principat aconsegueixi 8 punts, un nou rècord a les fases classificatòries. L’evolució del grup que dirigeix Koldo Àlvarez de Eulate la porta a seguir somniant en poder donar la sorpresa, en una fase classificatòria.

La primera meitat no ha estat plena d’ocasions. Tot el contrari del que es podia pensar, el líder del grup 1 de la Lliga D, no ha estat còmode en cap moment, cosa que ha permès a la tricolor marxar al descans amb 0-0.

A la represa, tot ha estat diferent. Un mal control a la sortida de la pilota d’Andorra ha provocat que Krollis cedís a Gutkovskis el que era el 0-1. Passava el minut 53, i els de Koldo Alvarez de Eulate, no han abaixat els braços. Tant és així que Berto Rosas l’ha tingut en el 56, però no l’ha pogut materialitzar. Els visitants no ho tenien clar, i els tricolors anaven en cerca de l’empat. Aquest ha arribat després d’una jugada de “murri” de Berto Rosas. El jove davanter andorrà li ha pispat la pilota al porter visitant Steinbors per marcar a plaer el que seria el definitiu 1-1, en el 88, a punt d’arribar a l’afegit. D’aquí fins al final, nervis i alegria per Andorra, en aconseguir un nou punt, sumar-ne 8 en total de la fase i fer un nou rècord.

Berto Rosas marcant el que seria el definitiu 1-1. Foto: XM/FAF.