Andorra tanca la finestra del setembre visitant Hongria

La selecció tanca aquest dimecres, Dia de Meritxell, a partir de les 20:45 h, el seu bloc de tres partits del mes de setembre visitant a Hongria en el Puskas Arena de Budapest. Tota una nova prova de foc després de la victòria aconseguida a l’Estadi Nacional davant San Marino i del bon joc desenvolupat a Wembley davant Anglaterra, durant el 72 primers minuts de joc del partit. El combinat tricolor tindrà les baixes per acumulació de targetes de Marc Vales, Marc Rebés Chus Rubio i Cristian Garcia, però ja podrà tenir a disposició del seleccionador a Jordi Aláez i Marc Pujol que es varen perdre el partit davant Anglaterra, per la mateixa circumstància.

Sigui com sigui, caldrà com afronta Andorra aquest tercer partit després de 180 minuts a les cames. En un moment on la majoria dels jugadors estan de pretemporada, la condició física dels mateixos no és, sense cap mena de dubte, la millor per afrontar l’exigent calendari internacional. Tot i això, Marc Pujol explica que “les setmanes de 3 partits són exigents a nivell físic i mental. Però arribem a la recta final i ho encararem de la millor manera possible. Per això el seleccionador té molts jugadors a disposició”.

Per la seva part, el seleccionador Koldo Àlvarez de Eulate ha destacat d’aquesta setmana que “més que amb els resultats estem contents amb les coses que hem treballat aquesta setmana. Crec que si som capaços de fer-ne moltes de ben fetes, tindrem opcions d’obtenir un bon resultat”.

Foto: Pedro Salado / FAF

Deixa un comentari

Previous post Salutació
Next post Es retira el gimnasta andorrà Joan Prat