Andorra tanca la Nations League davant Letònia

Andorra finalitza aquest dimarts la seva participació a la Nations League 2020 davant Letònia en un partit que estarà marcar pel “centenari” de partits de Marcio Vieira. Els tricolors buscaran la primera victòria davant un combinat letó que ha empatat quatre partit i ha guanyat un.

El combinat que entrena Koldo Àlvarez de Eulate es presentarà a l’Estadi Nacional “amb il·lusió de tornar a competir” i ben conscient de “l’obligació que hem de tornar a ser un equip, com els primers minuts de Malta” ha explicat en roda de premsa el seleccionador andorrà.

Àlvarez de Eulate ha afegit que “hem de tenir clar quin és el nostre guió de partit. Si rebem durant el partit, que no ens faci tan de mal i que no hem de baixar el cap i venir-nos a baix en dos minuts”.

El seleccionador andorrà ha estudiat al rival letó i ho explica dient que “Letonia potser sigui, jugador per jugador, la millor o una de les millors del grup” per seguir afegint “té moltíssima qualitat i te moltes alternances en el camp a on li agrada treballar i gaudir de segones jugades”.

Koldo Àlvarez de Eulate tornar a buscar que Andorra “sigui un equip competictiu durant els 95′ de joc”. En aquest sentit, el seleccionador reflexa que “si després tenim una mica més de claritat segur que ens dona per fer alguna cosa més”. I no vament Àlvarez de Eulate sentència al dir que “si estem incòmodes i no som capaços de treure-li la pilota a Letònia, ens tocarà patir”.

Andorra tindrà la baixa afegida de Marc Garcia que té “un petit trencament i la resta estan tots a disposició”.

Koldo Àlvarez de Eulate ha finalitzat la roda de premsa enviant un missatge optimiste de cara al partit contra Letònia. “Arribem bé. Amb ganes de finalitzar bé la fase amb ganes de ser un equip intens i agressiu i posar-li les coses difícils a Letònia”

 

Foto: FAF

 

 

Deixa un comentari

Previous post Àustria, el darrer partit com a Sub21 de la generació del 98-99
Next post Comença la temporada d’alpí amb els primers canvis de calendaris