Andorra, territori pre-tour

Un cop obertes les fronteres i anunciada que la crisi sanitària en el Principat es reduia, diversos equips ciclistes varen iniciar amb la programació del que ha de ser la segona part de la temporada, on tot passarà per la participació en el Tour de França. D’això que equips com el Israel Start-Up Nation amb Chris Froome al capdavant, el Bahrain McLaren amb Mikel Landa inclós i el Movistar, amb Alejandro Valverde al capdavant i ben escudat pels residents Marc Soler, Enric Mas i Carlos Verona volten i roden per les carreteres d’Andorra. En aquests moments, treballar en alçada de cara a la prova francesa és el que més destaquen tots els equips.

A les carreteres andorranes s’han afegit el grup important de corredors del pelotó de l’UCI Pro Tour que afegits amb el gran nombre d’aficionats que durant el cap de setmana, i també entre setmana, practiques aquest esport, fa que Andorra sigui tot un paradís pels ciclistes.

En aquest sentit Andorra ha agafat el testimoni de Girona, la ciutat que va posar de moda (pel que fa al ciclisme) Lance Amstrong. En el Principat, a part de trobar alçada, els ciclistes troben bones infraestructures i tranquilitat, que és el que havien perdut a la ciutat catalana.

 

Foto: Movistar Team.

Deixa un comentari

Previous post AC Escaldes 4 – FC Ordino 0. FINAL.
Next post L’Inter lluirà la samarreta solidària