Andorra torna a tenir selecció femenina absoluta

Aquest dilluns ha iniciat els seus entrenaments preparatius pel Joc dels Petits Estats d’Europa de Xipre 2021 la selecció absoluta femenina de bàsquet. Un total de 13 jugadores han estat convocades pel seleccionador nacional Jaume Tomàs per tenir la primera presa de contacte de cara a la competició de Xipre del 2021.

Cal tenir present que la convocatòria de Tomàs està formada per jugadores que juguen a fora d’Andorra i és difícil poder-les aglutinar a totes, si no és per festes. Jugadores integrants de clubs com el Sedis, Torrefarrera, Esplugues, Balaguer, Heliocroca de Múrcia, Sagrat Cor, Collblanc i Cornellà seran el gruix destacat del combinat que es desplaçarà a Xipre aquest juny del 2021 per disputar els jocs dels Petits Estats d’Europa, en una competició on encara no saben les rivals.

Jaume Tomàs, un cop finalitzat el primer entrenament ha expressat que “estic content que de la primera presa de contacte amb les noies”. Tomàs ha explicat també que “mirarem d’entrenar juntes per festes, ja que la majoria de jugadores juguen a fora del país i és impossible poder-ho fer habitualment”.

Totes les convocades han hagut de passar un test d’antígens abans d’iniciar l’entrenament com a mesura preventiva degut a l’actual situació sanitària que viu el Principat i han portat a terme el seu primer entrenament amb mascareta, com estipula els protocols de Govern.

Les jugadores convocades per Tomàs seguiran entrenant durant aquestes festes nadalenques i d’aquesta manera començar la seva preparació que seguirà probablement per Carnaval i Setmana Santa.

Deixa un comentari

Previous post Mimi Gutiérrez dimarts a la WC d’eslàlom de Semmering
Next post L’ACA creix en massa social en el 2020