Andorra U19 derrota l’Estònia 4-1 en el segon partit del preeuropeu de futbol sala

Ho han tornat a fer, i aquest cop amb contundència. La selecció nacoional U19 masculina de futbol sala ha derrotat aquest dijous a Estònia per 4-1 en el segon partit del preeuropeu que s’està disputant a San Marino i divendres jugarà davant l’anfitriona, la que seria una hipotètica final, ja que ambdues seleccions sumen els seus partits per victòries.

ANDORRA: Pons, Albino Pérez, Guirao i Blat -equip titular- Gutierrez, Manchado, Estany, Torres, Ache, Carrillo i Mansegosa.

ESLOVÈNIA: Gabenko, Timonska, Karu, Vendelín, Reinsaar – equip titular-  Ladoskin, Sarokin, Filin, Rauzin, Vdovin, Vaïn i Bayteryakov.

Gols: 1-0, minut 6, Ache; 1-1, minut 15, Vdovin; 2-1, minut 22, Rauzin pp; 3-1, minut 31, Manchado i 4-1, minut 36, Mansegosa.

Àrbitre Principal: Turekhan Tursumbayev (KAZ).  Segon àrbitre: Ademir Avdic (SWE). Tercer àrbitre: Martin Matula (SVK)

La selecció nacional U19 masculina de futbol sala. Foto: FSGC.