S’han crescut. El triomf de l’Andorra U19 femenina davant Armènia, 1-3, en el darrer partit de la segona fase de l’Europeu de la categoria s’ha aconseguit gràcies a “creure” en les possibilitats. Les de Jose “Guti” Martín han capgirat un 1-0 d’Armènia, que jugava de local, de Simonyan, marcat en l’afegit de la primera meitat. El que podia ser un gerro d’aigua freda per les del Principat ha estat un detonant de mentalitat i orgull.

I és que les andorranes han sortit mossegant a la segona meitat. Fruit de la seva insistència ha estat com Maria Moles, de penal, en el 48, igualava el marcador. Les de Jose “Guti” Martín no han baixat la intensitat, cosa que ha provocat que Gemma Lluch en el 54 i 76 obtingués el que seria el definitiu 1-3, i el que és millor, la primera vegada que una selecció del país aconsegueix dues victòries en una fase oficial.

Maria Moles. Foto: X.Miró/FAF.

L’Andorra U19 femenina ha obtingut el seu objectiu que no era un altre que millorar els resultats de la primera fase (també disputada a Andorra). Aquest dilluns, doncs, tanquen la segona fase amb un balanç de dues victòries (Geòrgia i Armènia) i una derrota (Slovakia).

Gemma Lluch. Foto: X.Miró/FAF.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous post Noua marxa cedit a l’Strasburg i arriba TJ Cline
Next post Izia Martineau sotscampiona al Campionat de Catalunya de Tennis Taula