Andorra U21 cau 2-0 a Albània

Dos gols de Muci (min36 i minut 90+2) ha fet que la selecció U21 que dirigeix Eloi Casals hagi caiguat a Albània, en un nou partit de pre-europeu de la categoria. Una aturada del porter Rodríguez Gimenez a un penalt, encara podia haver fet que el marcador fos més abultat. Albània ha dominat de principi a fi, a una Andorra que ha tingut ordre defensiu però que ha vist com Ernest Muci aprofitava dues de les cocasions que ha tingut per marcar. Les estadístiques ho diuen tot: 19 ocasions per Albània, 2 per Andorra.

Un grup el del Principat que està creixent i que aquests partits els hi serviran per agafar experiència. Diversos jugadors de la U21 jugaran també amb l’U17, cosa que demostra que la juventut d’uns jugadors que tenen molt marge de millora.

 

2 ALBANIA: Tafas, Marku, Selmani, Pellumbi, Ndrecka, Karrica (minut 56, Prengaj), Asllani, Dobra (minut 80, Peposhi), Celhaka(minut 90+3, Vangjeli) Muçi i Cara (minut 56, Nikqi).

0 ANDORRA: Rodríguez Giménez, Bellido (minut 85, Gelabert), Rodríguez Travé, Vales, Alonso (minut 73, Leighton), Pubill, Izquierdo, Remolins, Planes Babot (minut 85, Biedevman), Solà (minut 62, Rente) i Rosas.

Àrbitre: Alex Troleis (FRO).
Assistents: Andrew Christiansen (FRO) i Jón Marni Johannesen (FRO).
Quart àrbitre: Jóhan Hendrik Ellefsen (FRO).

Deixa un comentari

Previous post González, Miquel, Amorós i Pallarès a Ljubljana
Next post Derrota 5-0 d’Andorra U17 davant Irlanda