Andorra va acollir divendres l’Assemblea General i la Comissió tècnic dels JJPPEE

El divendres 10 de maig va tenir lloc, l’Assemblea General i la Comissió Tècnica dels Jocs dels Petits Estats d’Europa (JPEE), que es va celebrar a Andorra a un any vista dels nostres Jocs.

En la reunió de la Comissió Tècnica dels JPEE es van revisar i actualitzar les regulacions tècniques i en l’Assemblea General (AG) es van aprovar les modificacions i les actualitzacions dels estatuts.

Els membre de la Comissió van visitar els hotels on estaran allotjades les delegacions i algunes de les seus esportives com l’estadi comunal, el centre esportiu dels Serradells, el poliesportiu d’Andorra i l’estadi Nacional.

En paraules de Xavier Espot, president del comitè organitzador dels Jocs dels Petites Estats Andorra 2025: “estem molt contents, ja que els assistents han apreciat el nostre acolliment. Han trobat els hotels prou confortables i han apreciat tots la proximitat entre els allotjaments i les instal·lacions esportives. Alguns han prolongat la seva estança per conèixer millor el nostre país. Les nostres muntanyes sempre són molt atractives per la gent que ens visita, així com la nostra gent. Han marxat amb moltes ganes de tornar l’any vinent pels JPEE AND 2025.”

 

Foto: COA

 

Deixa un comentari

Previous post Àxel Esteve es retira després de 15 anys com a esquiador
Next post Esports amplia la dotació econòmica fins als 4,6 milions d’euros

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint