Els equips nacional d’Albània, Andorra, Islàndia, Kosovo, Malta, San Marino i l’amfitriona Azerbaijan formaran el grup IV de la Copa Davis que es disputarà del 27 al 31 de juliol a la ciutat de Baku. La competició que es disputarà sobre superfície dura es portarà a terme en el Baku Tennis Academy. Les dues primeres classificades pujaran al grup III.

Per aquest compromís, l’equip de Copa Davis d’Andorra que tornarà a estar capitanejat per Jean Baptiste Poux sortirà d’una rondes de classificació internes que organitzarà la pròpia Federació Andorrana de Tennis. D’aquí sortiran dos jugadors que seran els escollits per defensar Andorra en la Copa Davis. A més, amb l’objectiu de fomentar la pràctica del tennis i donar opcions a tots els jugadors es farà una classificació interna per escollir a un “jove” que serà el tercer integrant de l’equip nacional que es desplaci a Baku.

El propi capità de Copa Davis ha explicat que “la temporada passada va anar molt bé el sistema que vam utilitzar per escollir l’equip que havia de defensar a Andorra a la Copa Davis i enguany tornarem a fer el mateix”. Segons Poux “la classificació se l’han de guanyar a la pista i no per classificació directa”. Poux ha afegit “creiem que d’aquesta manera incentivem a la pràctica del tennis i que tothom pugui aspirar a defensar els colors nacionals”

Les jugadors que poden aspirar a defensar Andorra en aquesta Davis Cup seran esportistes que estan en actiu actualment. Aquesta preselecció es farà pública durant el mes de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous post Dos dies per conèixer la decisió si Andorra és seu dels mundial del 2027
Next post Bona actuació d’Ona Betrian a la Final A de França