Andorra visita al líder Illes Feroe

Després de Cap Verd i Malta, Andorra se les veurà ara amb les Illes Fèroe. L’equip ja s’ha entrenat a Torshavn, la capital, per jugar davant el líder del grup. Fa un mes del partit de la primera volta, així que els dos equips, es tenen la mida presa. La Selecció, per tant, té molt clar com ha de sortir demà sobre la gespa del Tórsvollur Stadium. A més, l’equip recupera jugadors, sobretot a la línia defensiva, com Marc Rebés o Moi San Nicolás.

El seleccionador andorrà Koldo Àlvares de Eulate ha comparegut en roda de premsa prèvia al partit davant el líder de la categoria D de la Nations League, Illes Feroe dient que “sempre és una bona notícia molt positiva recuperar jugadors. A dia d’avui les Illes Fèroe és l’equip més fort del grup i sabem que tenen jugadors molt perillosos. Nosaltres ens hem de centrar en fer la feina que vam fer contra Malta a l’últim partit. Si ho fem així, segur que arribem al final del partit amb opcions”.

El capità de la selecció, Marc Pujol ha valorat el partit davant Illes Feroe dient “volem competir al màxim contra qualsevol rival. Les Illes Fèroe és el líder, per tant, l’equip més fort de tot el grup. Nosaltres ens hem de centrar en fer les coses bé, i segur que tindrem ocasions”.

 

Foto i text: FAF

Deixa un comentari

Previous post La U21 visita Kosovo amb l’objectiu de sumar tres punts
Next post Responsabilitat