Andorrans a la Volta a Alacant

La secció de ruta de la FAC segueix el camí de preparació als objectius importants de la temporada i el passat cap de setmana van disputar la 25ª Volta a Alacant.
La selecció de ruta va triar aquesta prova per aclimatar-se a les condicions que es trobaran al proper Campionat d’Espanya que es disputa justament a la localitat de La Nucia, i que part del seu recorregut s’ha fet durant aquesta Volta.
Els corredors es van trobar amb una prova en format Challenge en la que havien d’afrontar 3 dures etapes en las que completaven prop de 450 km per carreteres interiors i on s’acumulava molt desnivell.
En quant a rendiment el director de la secció de ruta Julio Pintado, destaca una primera etapa en la que l’equip va tenir molta presència, posant un home a la fuga del dia,  Sergi Martin , que no va acabar arribant i tenint entre els millors a Oscar Cabanas que va arribar amb el grup principal i que donava peu a poder pensar en assolir una bona classificació general.
Les següents 2 etapes van estar marcades per un ritme exigent i la forta calor va condicionar el rendiment dels corredors que encara no estan aclimatats a les primeres calorades del estiu i va fer que no poguessin finalitzar dintre de control les 2 següents etapes. Solament 29 dels prop de 200 ciclistes que van iniciar la Volta van poder finalitzar la mateixa, cosa que indica la duresa d’aquesta.
El corredors que van participar a la prova van ser Oscar Cabanas, Marc Saura, Sergi Martin i Xavi Jové.
La propera parada de la FAC es el Campionat d’Espanya que es disputarà entre els dies 17-20 de Juny.

Deixa un comentari

Previous post Dos podis per Vinyes-Font per començar el CER
Next post Bon paper dels bikers del Principat a la Copa Catalana