Andrea Almagro representarà a Andorra a l’europeu de fitness

El Campionat d’Europa de IFBB tindrà la representació andorrana de la mà d’Andrea Almagro. L’actual campiona absoluta d’Andorra participarà per primera vegada a l’europeu. La Covid-19 ha generat dubtes, però al final Andrea Almagro li ha pogut més “la il·lusió, el compromís que Andorra tingui per primer cop una representant a l’Europeu” segons ha dit ella mateixa. El seu objectiu per a la competició és “arribar amb el punt físic que requereix aquest campionat i quedar Top10”, tot i que el seu somni no amaga que és “fer podi”. Segons Almagro “sobretot cal gaudir del moment, que és molt divertit i no és fàcil”.

Almagro va començar fa tres anys en el mon del fitness de la mà de Mònica Bernaus, ho va fer des de zero i actualment l’entrena la seva parella, Marc Grau que és competidor de culturisme i powerlifter amb 7 rècords d’Espanya. Ella competeix a la categoria Bikini Fitness Sènior talla 1.65m.

El calendari d’Andrea Almagro serà: Europeu, Diamond Cup de Madrid i segons la seva classificació a Santa Susanna, poder anar al mundial a més de participar a l’Arnold Clàssic de Sevilla.

La representant andorrana entrena habitualment en el gimnàs del CE Serradells.

Deixa un comentari

Previous post Charlon Kloff ja entrena amb el Morabanc
Next post L’FC Andorra debutarà al camp del Llagostera

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint