Divendres, gener 15, 2021
Banner Top
Andrea Almagro representarà a Andorra a l’europeu de fitness

El Campionat d’Europa de IFBB tindrà la representació andorrana de la mà d’Andrea Almagro. L’actual campiona absoluta d’Andorra participarà per primera vegada a l’europeu. La Covid-19 ha generat dubtes, però al final Andrea Almagro li ha pogut més “la il·lusió, el compromís que Andorra tingui per primer cop una representant a l’Europeu” segons ha dit ella mateixa. El seu objectiu per a la competició és “arribar amb el punt físic que requereix aquest campionat i quedar Top10”, tot i que el seu somni no amaga que és “fer podi”. Segons Almagro “sobretot cal gaudir del moment, que és molt divertit i no és fàcil”.

Almagro va començar fa tres anys en el mon del fitness de la mà de Mònica Bernaus, ho va fer des de zero i actualment l’entrena la seva parella, Marc Grau que és competidor de culturisme i powerlifter amb 7 rècords d’Espanya. Ella competeix a la categoria Bikini Fitness Sènior talla 1.65m.

El calendari d’Andrea Almagro serà: Europeu, Diamond Cup de Madrid i segons la seva classificació a Santa Susanna, poder anar al mundial a més de participar a l’Arnold Clàssic de Sevilla.

La representant andorrana entrena habitualment en el gimnàs del CE Serradells.

Banner Content
Tags: ,

0 Comments

Leave a Comment