Anem a fer esport?

Durant aquest any 2021 ens ha servit a Globalrisc per acabar de donar la volta que necessitàvem al tomb de la comunicació de l’empresa.

El nostre grup assegurador representa dues marques, una companyia pròpia d’assegurances i la delegació d’una companyia multinacional, això ens dificultava notablement tota la comunicació. Ens trobàvem davant de la difícil decisió de si havíem de comunicar una marca molt coneguda però que ens acotava i restringia molt l’estil de la nostra comunicació o si per contra havíem d’apostar per una marca pròpia, fins ara desconeguda, però que ens oferia un món de possibilitats.

Com us podeu imaginar, si estem fent aquest article, és que vam escollir la segona opció.

Amb la nova marca paraigua hem pogut unir tots els nostres productes independentment de la companyia de la que provenen, però sobretot, hem pogut crear un estil propi per poder estar alineats amb els nostres clients, com nosaltres diem, per “seguir-te el ritme”. I aquí és on entra la vinculació de la nostra marca amb l’esport.

Son nombroses les companyies d’assegurances que aposten per l’esport, sobretot mitjançant el patrocini d’esportistes d’alt nivell i de l’esport de competició, amb la finalitat de transmetre un estil de vida saludable. En el nostre cas li hem volgut donar una mica la volta, per no caure en “clichés”.

Sempre hem vinculat molt la nostra imatge a la de país, ja que la totalitat dels nostres clients resideixen a Andorra, i per tant, considerem que els nostres valors son i haurien de seguir sent uns valors que vagin en línia amb l’estil de vida d’Andorra i l’estratègia de país. Indiscutiblement, Andorra és un país on s’hi practica molt esport, sobretot a nivell amateur. Les muntanyes son un entorn idoni per practicar esport a l’aire lliure durant tot l’any, i la majoria de nosaltres aprofitem aquest entorn sobretot per desconnectar del dia a dia.

Si busquem el fil conductor entre gairebé tots els nostres clients, l’esport ens dona la resposta. La practica esportiva és capaç d’unir diferents generacions, de crear sinèrgies entre la gent, entre les empreses, d’ajudar-nos a sociabilitzar, de crear vincles i d’alliberar tensions. L’esport ens ha permès arribar d’una manera diferent als nostres clients, de parlar-los des de la proximitat i de ser escoltats des de la confiança.

Que hem fet de diferent?

Practiquem esport amb els nostres clients, així de simple. Organitzem trobades en petits grups per sortir a fer esport, incloent els diferents esportistes amb els quals col·laborem. Per completar aquesta aposta ferma per l’esport de muntanya, hem dissenyat una sèrie de marxandatge esportiu de qualitat per tal de fer “equip”. No parlem d’equip des d’un punt de vista competitiu, sinó des de les qualitats humanes i socials que comporta aquesta paraula. Sabem que ens costarà arribar a tothom, i que es tracta d’un treball que cal anar fent, d’un estil de vida.

Gràcies a l’esport no som una companyia d’assegurances que parla d’esport als seus clients, som una empresa que practica esport amb els seus clients.

Aquesta capacitat que té l’esport de posar-nos a tots en la mateixa sintonia no ens deixarà mai de sorprendre.

Deixa un comentari

Previous post Arinsal acollirà el mundial juvenil d’Skyrunning
Next post Oficialitzats els horaris de la UEFA Nations League

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint