Divendres, gener 15, 2021
Banner Top
Anglaterra el rival més mediàtic del grup sis del qualyfing per Qatar 2022

Dir que Andorra ha tingut més sort o menys sort, en el sorteig del “qualyfing” pel mundial de Qatar 2022 és molt relatiu, perquè saps que la majoria dels rivals que tindràs són, “a priori” molt superiors a tu. Però tot i així, el sorteig fet via telemàtica a Zuric ha enquadrat al combinat de Koldo Àlvarez de Eulate amb Anglaterra, Polònia, Hongria, Albània i San Marino en el que és un grup de sis (hi han cinc grups de cinc i cinc grups de sis). Que s’hagi entrat en un bombo de sis equips, fa que a priori Andorra tingui un rival assequible, com és el cas de San Marino, on tindran la obligació de sumar els sis punts. Si així fos, seria el rècord de puntuació en un qualyfing del mundial, ja que van aconseguir cinc punts per Alemanya 2006 i Rúsia 2018.

Els partits de la fase de classificació s’iniciaran al març del 2021 i finalitzaran al novembre. Unes dates, sobretot les inicials, que el combinat tricolor encara haurà de jugar a porta tancada, si és que la crisi sanitària no fa un pas important cap a l’evolució positiva dels casos.  És per aquest motiu que el combinat nacional, igual que la resta de seleccions, haurà de conviure amb l’incertesa que provoca la Covid19.

El seleccionador nacional absolut ha valorat el sorteig dient que “és un grup molt fort, amb seleccions com Hongria o Albània que ens porten bons records”. Àlvarez de Eulate, sempre trepitjant de peus a terra ha afegit que “no podem viure dels records i tenim ganes de començar a treballar i, sobretot, tenim la responsabilitat que podem fer coses en aquest grup”. EL rival més fort del grup és, sense dubtes, Anglaterra tot i que el seleccionador nacional també ha comentat que  “és una selecció molt exigent, però també ho és Polònia i Hongria o Albània, que van guanyar als seus grups de la Nations League”. Caure en un dels cinc grups de sis integrants, era segons Koldo “ha estat un grup de sis que era el que volíem tots.

 

Banner Content
Tags:

0 Comments

Leave a Comment