Aprovada la gestió de la FAF pel que fa al curs 2019-20

L’Assemblea General Ordinària de la Federació Andorrana de Futbol ha aprovat per unanimitat l’estat de comptes presentats per la Junta Directiva. D’aquesta manera s’ha aprovat un pressupost net de 5.449.589,55 € corresponent a l’exercici del 2019. De la mateixa manera, l’Assemblea General ha aprovat el pressupost pel 2020 de 6.064.562€. A la mateixa Assemblea s’ha aprovat la dimissió del que era vocal Joan Foix com també la proposta de Sant Julià de futbol sala per creat un ENFAF de la modalitat a partir de la temporada 2021-22. Aquest punt s’ha aprovat amb votació de 15 sí, 4 no i 3 abstencions.

Pel que a al futur de les instal·lacions esportives, Alfons Martín, vicepresident FAF ha volgut incidir que  “sense els programes de la UEFA i la FIFA no sería possible fer la majoria de les instal·lacions. D’aquesta manera Martín ha explicat que el camp de La Massana “es preveu que les obres finaltzin a finals d’octubre”. Pel que fa al Centre d’Entrenament de la FAF, Martín ha explicat que “es farà una reforma als vestidors (700m2 aprox) i aparcament (2.400m2), com també que “es fan 4 vestidors més, una sala de fisioteràpia i gimnàs”. Aquest projecte, segons Martín “la FAF ha entregat el projecte al Comú d’Andorra la Vella; tan bon punt s’accepti, la FAF demanarà l’ajut econòmic necessari a la UEFA per executar les obres”. El màxim organisme del futbol andorrà no es queda aquí a l’hora de les instal·lacions esportives, ja que han iniciat les converses per poder construir nous camps de futbol a Sant Julià de Lória. En aquest sentit Martín ha explicat que “són importants per poder tenir més instal·lacions i fer créixer el futbol andorrà”. Martín ha reconegut que el Comú Sant Julià veu amb bons ulls la proposta.

D’altra banda, la FAF i el Govern han partat el canvi de la gespa de l’Estadi Nacional per tenir una superfície calefactada, com passarà a La Massana. Aquest canvi, segons Martín, ho havia de fer Govern enguany, però la crisi sanitària ho ha endarrerit fins l’estiu del 2021.

L’Assemblea també ha aprovat un incentiu pel campió i segon classificat si aconsegueixen l’ascens i el materialitzen. En aquest sentit, i per unanimitat ha estat aprovat que el campió rebi 15.000 euros i el segon classificat després de guanyar la promoció i materialitzar l’ascens rebria 10.000.

Com a darrer punt, l’Assemblea ha provat la modificacions en els reglaments de les lligues. D’aquesta manera, en el futbol, caldrà tenir un mñinim de 13 jugadors per equip i en el futbol sala, un mínim de 6.

 

Deixa un comentari

Previous post Marc Rebés renova amb el FC Santa Coloma
Next post Les competicions de la FAF començaran a finals d’octubre