L’Assemblea General Ordinària de la Federació Andorrana de Futbol ha aprovat per unanimitat l’estat de comptes presentats per la Junta Directiva. D’aquesta manera s’ha aprovat un pressupost net de 5.449.589,55 € corresponent a l’exercici del 2019. De la mateixa manera, l’Assemblea General ha aprovat el pressupost pel 2020 de 6.064.562€. A la mateixa Assemblea s’ha aprovat la dimissió del que era vocal Joan Foix com també la proposta de Sant Julià de futbol sala per creat un ENFAF de la modalitat a partir de la temporada 2021-22. Aquest punt s’ha aprovat amb votació de 15 sí, 4 no i 3 abstencions.

Pel que a al futur de les instal·lacions esportives, Alfons Martín, vicepresident FAF ha volgut incidir que  “sense els programes de la UEFA i la FIFA no sería possible fer la majoria de les instal·lacions. D’aquesta manera Martín ha explicat que el camp de La Massana “es preveu que les obres finaltzin a finals d’octubre”. Pel que fa al Centre d’Entrenament de la FAF, Martín ha explicat que “es farà una reforma als vestidors (700m2 aprox) i aparcament (2.400m2), com també que “es fan 4 vestidors més, una sala de fisioteràpia i gimnàs”. Aquest projecte, segons Martín “la FAF ha entregat el projecte al Comú d’Andorra la Vella; tan bon punt s’accepti, la FAF demanarà l’ajut econòmic necessari a la UEFA per executar les obres”. El màxim organisme del futbol andorrà no es queda aquí a l’hora de les instal·lacions esportives, ja que han iniciat les converses per poder construir nous camps de futbol a Sant Julià de Lória. En aquest sentit Martín ha explicat que “són importants per poder tenir més instal·lacions i fer créixer el futbol andorrà”. Martín ha reconegut que el Comú Sant Julià veu amb bons ulls la proposta.

D’altra banda, la FAF i el Govern han partat el canvi de la gespa de l’Estadi Nacional per tenir una superfície calefactada, com passarà a La Massana. Aquest canvi, segons Martín, ho havia de fer Govern enguany, però la crisi sanitària ho ha endarrerit fins l’estiu del 2021.

L’Assemblea també ha aprovat un incentiu pel campió i segon classificat si aconsegueixen l’ascens i el materialitzen. En aquest sentit, i per unanimitat ha estat aprovat que el campió rebi 15.000 euros i el segon classificat després de guanyar la promoció i materialitzar l’ascens rebria 10.000.

Com a darrer punt, l’Assemblea ha provat la modificacions en els reglaments de les lligues. D’aquesta manera, en el futbol, caldrà tenir un mñinim de 13 jugadors per equip i en el futbol sala, un mínim de 6.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous post Marc Rebés renova amb el FC Santa Coloma
Next post Les competicions de la FAF començaran a finals d’octubre