Ara toca remar tots junts

Veient el que ens ve a sobre, i amb un sector, l’esportiu, que ha aconseguit tenir una qualitat del 8% del PIB del Principat, no és estrany que Govern, i la resta d’organitzacions que procuren per l’esport andorrà demanin anar tots a una, en un mateix sentit, per intentar que la crisi econòmica que ens ve, sigui el menys agressiva possible.

És per aquest motiu que el treball transversal que porten a terme diferents ministeris, entre ells Salut, Esports i Turisme guanya molta importància. A més, si afegim el treball del Clúster d’Esports, fem bé de pensar que trobarem la manera d’erradicar uns efectes col·laterals que no es preveuen gaire bons per l’esport del país.

D’igual manera serà important que des de totes les parts implicades en aquest sector, siguin esportistes, familiars, directius, voluntaris, dirigents o gestors vagin a una. Que es deixin estar els egoismes i “remin tots plegats”. Només així aconseguirem no rebaixar la qualitat esportiva d’aquest país i de manera indirecta, intentar pujar el % del PIB.

Previous post MoraBanc cedeix la seva publicitat per promocionar Andorra
Next post Marchan renova per un any