Ara vacances ?

Si preguntéssim als esportistes del país si volen fer vacances o no, estic convençut que un elevat nombre d’ells dirien que NO. Ho sé, perquè amb els que he pogut intercanviar opinions, el que més ganes tenen és tornar a entrenar amb normalitat, a competir. Han respectat el confinament i això ha fet que s’estronques la temporada.

El que no era habitual s’ha tornat i ara… toca fer vacances. Les que marquen el calendari, i les que servien per carregar piles. Amb tot el que hem viscut amb la Covid-19, ningú vol tornar a seguir aturat, ni per estar a la platja, ni per estar a la muntanya.

Les vacances enguany, són una mala jugada pels esportistes, però encara més pels entrenadors/es. Hauran de treure tot el que tenen a l’interior per fer unes bones programacions, perquè hi ha esportistes que han estat aturats tres mesos, però n’hi haurà d’altres que ho estaran entre sis i set mesos. Com és reprèn l’activitat després d’estar tant de temps aturat?

Primer de tot, cal tenir present, que esperem i desitgem que es pugui tornar. Un rebrot o una altra crisi similar, i els nostres esportistes no ho suportaran, i menys els entrenadors/es…

Bones vacances, per qui en tingui!!

Deixa un comentari

Previous post Torna el futbol… ?!
Next post Caldea obre aquest dilluns la piscina dels socis