Ari Fenés aconsegueix un meritòri vuitè lloc a Matheysins

Diumenge al matí s’ha disputat la Skyrace des Matheysins, a Saint Honoré, als Alps francesos. La segona prova internacional puntuable per a les Skyrunner World Series ha comptat amb la representació de la FAM: Ariadna Fenés i Marc Gasa, així com de la presència de Magalí Salomon, com a convidada. Un total de 400 corredors han pres la sortida, per a córrer una distància de 25 kilòmetres i 2.000 m+.

Ariadna Fenés ha estat la millor andorrana assolint una excel·lent vuitena posició general femenina. Fenés ha completat la prova en un temps de 3h15’42“, a 13 minuts del podi. La guanyadora ha estat la francesa ClémenGne Geoffray amb un crono de 2h54’12“. Després de la sisena posició assolida a la Calamorro SkyraceFenés es consolida dins del TOP10 del circuit de les Skyrunner World Series.

La jove corredora andorrana Magalí Salomon també ha completat una molt bona Skyrace, marcant un temps final de 3h43’30“, aconseguint la vint-i-unena plaça de la general.

Finalment, Marc Gasa s’ha estrenat en una cursa del calendari internacional com a membre de l’Equip Nacional. Ha completat la prova en un crono de 2h53’16“, obtenint la quaranta-unena plaça de la general. El guanyador en aquesta categoria sènior masculina ha estat el suís Roberto Deleorenzi amb un temps de 2h29’20.

Deixa un comentari

Previous post Tres mil participants prenen part de la 12a edició de la Cursa Popular Illa Carlemany
Next post Hervel marca de penal l’1 a 0 davant el Tenerife

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint