Arnau Graslaub 24è a Tarouca (Portugal)

El jove rider de la Federació Andorrana de Ciclisme ha començat la seva primera temporada a la categoria elit amb un 24è lloc a la categoria i amb una llista de corredors veterans i habituals de les Copes del Món.

La prova ha estat a Tarouca, a Portugal, formant part del campionat de descens de Portugal, i de categoria UCI C1, una de les primeres proves de l’any que se celebren al continent i que serveixen com a test preparatori pel que vindrà desprès amb les copes del món.

Tant és així que molts corredors consagrats i de primer nivell, habituals de les copes del món, hi han participat elevant el nivell de forma molt important.

Dissabte eren els entrenaments, el circuit oferia un nivell tècnic molt alt, pedregós i amb moltes trampes a tenir en compte. La gran sorpresa ha estat l’aparició de la neu, la nit de divendres ha caigut una nevada prou important i el matí s’ha aixecat amb el circuit completament blanc la qual cosa ha posat molta més dificultat al recorregut degut al fang, la humitat i que parts del circuit han quedat amagades.

L’andorrà a la classificatòria del matí ha aconseguit un 41è lloc amb una baixada molt conservadora tenint en compte que el dia abans havia patit problemes estomacals i no va poder entrenar adequadament el circuit, tot i així va aconseguir un temps de 2:55:15.

A la final el rider andorrà es trobava millor físicament i ha decidit donar-ho tot per millorar la posició i així ha estat, assolint un meritori 30è lloc a la general i un 24è lloc a la categoria élit i un 30è a la general amb un temps molt bo de 2:49:80 és a dir baixant el temps de la classificatòria en més de 5 segons.

 

Deixa un comentari

Previous post Cande Moreno acaba 38a al descens de Crans Montana de Copa del Món
Next post Doble victòria de Tony Cachafeiro en el debut del català a Motorland

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint