Arnau Graslaub afronta la primera temporada de descens en categoria elit

La temporada 2023 ja comença pel rider andorrà Arnau Graslaub. Desprès d’un hivern d’entrenaments i de recuperació de lesions, Graslaub afronta la que serà la primera temporada a la categoria elit de descens.

El corredor del Principat segueix pilotant la mateixa bicicleta Commencal amb la que tant còmode es va sentir l’any passat i que ara te molt més per la mà. Els resultats dels entrenaments de la pretemporada han estat molt satisfactoris i se sent fort i confiat de les seves possibilitats tot i el repte que te per davant.

Ara toca lluitar directament amb els millors del Món, com sempre, els màxims objectius seran classificar a les Copes del Món, cosa gens fàcil doncs només 60 s’hi classifiquen de tots els participants, fer bon paper als Campionats d’Europa de Maribor (Eslovènia) al Juny i als Campionats del Món d’Escòcia d’Agost, i intentar fer podi als Campionats d’Espanya.

El biker andorrà te per davant un calendari molt exigent, la primera part de la temporada fins el mes de juny, participarà a algunes proves de la Copa de Portugal i Catalana que li han de servir per agafar ritme de competició, de cara al juny que començarà la Copa del Món amb proves a Suïssa, Àustria, Itàlia, Andorra i França.

 

Deixa un comentari

Previous post L’FC Andorra cau a Granada 2-0
Next post Més d’un centenar de triatletes obren amb èxit la primera jornada de l’Andorra Winter Triathlon

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint