Arnau Graslaub el patrocinarà Pal Arinsal

L’estació de Pal Arinsal aposta aquesta temporada pel rider andorrà, Arnau Graslaub (18 anys). Ambdues parts han arribat a un acord de col·laboració a través del qual la jove promesa de la Federació Andorrana de Ciclisme durà el logotip de l’estació al seu mallot en totes les curses que faci aquesta temporada en la categoria de descens de la Copa del Món, del Campionat d’Europa i  dels nacionals dels països veïns. D’aquesta manera, Pal Arinsal reforça el vincle amb el rider, que des de fa anys és ambaixador de l’estació i del seu prestigiós Bike Park.

Una jove promesa amb recorregut

Graslaub s’ha format des de ben petit al Bike Park de Pal Arinsal. Concretament, va començar amb 7 anys, i actualment, amb 18 anys (a l’agost farà els 19), està més a prop de complir el seu somni de ser professional de la disciplina. En els darrers anys ja ha pogut assaborir la victòria en diferents Copes Catalanes, d’Espanya i de Portugal, i també té experiència en Campionats del Món, d’Europa i Copes del Món. El 2020 va ser campió d’Espanya, el 2021 va ser campió de Catalunya i el 2022 de la Copa Catalana. Cal destacar que Graslaub és un dels esportistes becats pel Govern d’Andorra a través del programa ARA.

Aquesta temporada, l’andorrà disputarà el circuit de la Copa del Món de descens en Elit, la màxima categoria. Justament va debutar el cap de setmana passat en la primera cita de la temporada, que es va disputar a Lenzerheide (Suïssa), i aquest proper cap de setmana, Graslaub tornarà a representar a Andorra en l’elit de la BTT a Leogang (Àustria), on també lluirà novament els colors de Pal Arinsal.

Deixa un comentari

Previous post Neix el City Escaldes
Next post Primera estada en neu a Les Deux Alpes