Arnau Graslaub punxa a la final dels Campionats d’Europa de Maribor

El rider de la Federació Andorrana de Ciclisme segueix amb la seva progressió d’aprenentatge i adquisició d’experiència en aquest primer any com a Junior. En aquest cas als Campionats d’Europa de descens celebrats aquesta setmana a Maribor, Eslovènia.

Els entrenaments es van iniciar dimecres amb pluja i terreny relliscós, el circuit és exigent i dur i cal tenir un físic potent i resistent apart d’una bona tècnica. Dijous i divendres van seguir els entrenaments aquest cop amb terreny sec i clima calorós. Això va facilitar les coses per a tots els participants, tot i que la duresa del circuit es mantenia.

Dissabte era l’hora de la classificatòria, l’Arnau va fer una molt bona baixada, ràpida i segura a excepció d’un error a la primera part que el va fer perdre uns 10 segons que al final van marcar la seva posició. En aquest cas es va situar en el lloc 32 a 10 segons precisament del Top 15. Això li va donar força per afrontar la final d’avui donat que si mantenia la velocitat sense errors podia accedir a llocs capdavanters, fins i tot del Top 15 esmentat.

Finalment, avui diumenge desprès de dues baixades d’escalfament l’Arnau ha afrontat la final amb molta confiança en sí mateix, de fet en el punt intermedi marcava un segon lloc excepcional i un temps per haver fet Top 15 europeu, la mala sort ha caigut sobre el jove rider andorrà i ha punxat i posteriorment degut a la punxada ha caigut perdent tota opció.

Les sensacions són molt bones i ara la setmana que ve toca Copa del Món aquí mateix a Maribor, en un circuit molt semblant al dels Europeus, caldrà descansar i preparar-se pel següent repte.

 

Deixa un comentari

Previous post Víctor Alonso, nou fixatge de l’FC Santa Coloma
Next post Cardelús preparat per la penúltima prova del moto-e a Àustria