Arnau Soldevila segon i Lea Ancion cinquena, els millors resultats de la FAM a Osca

Aquest diumenge al matí, s’ha disputat, a Villanúa (Osca), el Campionat d’Espanya de Kilòmetre Vertical. Els atletes andorrans seleccionats per a disputar aquesta prova han estat Arnau Soldevila i Marc Gasa en la categoria absoluta masculina, Miquel Naudi, Adrià Isal i Alex Barnado en la categoria juvenil masculina i Lea Ancion com a representant femenina en la categoria juvenil femenina. 

Els participants han hagut de completar 1.000 m+ en el mínim temps possible. En total, el traçat ha tingut una distància de sis kilòmetres i 200 metres amb sortida del centre del poble de Villanúa i arribada a l’anomenada Collarada.

Arnau Soldevila ha completat la prova en segona posició, amb un temps final de 43’15”. En la mateixa categoria, Marc Gasa no ha tingut bones sensacions, però ha aconseguit finalitzar la cursa en un temps de 52’58”.

Lea Ancion ha aconseguit la 5a posició en la seva categoria júnior femenina. Ancion ha completat aquest kilòmetre vertical en un temps final de 1h02’28”.

En la categoria juvenil masculina, Adrià Isal ha completat la prova en una  21a posició amb un temps final de 56’45”. Només quatre segons més tard ha travessat la línia de meta Alex Barbado, assolint la 22a plaça. Miquel Naudi ha completat la prova en un temps final de 59’22”, en 28a posició de la seva categoria.

Deixa un comentari

Previous post El Morabanc Andorra treu pit al centre d’Andorra la Vella
Next post El SIDECO Encamp campió de la Supercopa