Arrenca la “nova temporada” 2020-2021 per Karate Xavi Andorra

El passat dia 9 de Setembre el Karate Xavi Andorra ha arrencat la nova temporada 2020-2021 de Karate de forma presencial. Segons indica el mateix club “després de patir un molt dur confinament de quatre mesos i passar pels mesos d’estiu pràcticament sense contacte amb els nostres karateques, per fí, la situació sanitària actual HA DONAT com per poder posar en marxa la nova temporada, quasi com si res hagués passat”.

Amb totes les mesures de prevenció i seguretat sanitària, sempre en col·laboració amb els departaments d’esports dels comuns d’Escaldes-Engordany, Ordino i el proper dilluns dia 14 ho farà també la Massana.

El passat dia 9 el primer club en iniciar l’activitat va ser el Fudo-Shin d’Escaldes-Engordany. Desinfecció i ventilació de les sales de karate, mascaretes per karateques i els mestres, a més de la mascareta, pantalla facial protectora. Control a l’entrada de neteja dels “kimonos”, e higiene de mans i peus. Aquestes han estat les mesures que van comportar que els debutants gaudíssin com mai.

El passat dia 10 a Ordino.

Segons el propi Xavi Herver “he de dir que, sorprenentment, tenim molt moviment en les inscripcions” tot i que també reconeix que ” és cert que molt pares, per prevenció, han donat de baixa als seus fills del karate però també ho és que molts altres, valents i confiats en la nostra forma de treballar, ens han posat als seus fills als nostres tatamis per començar a treballar amb ells”.

L’instructor e karate del Principat ha sentenciat que “Amics…no ens queda un altre que adaptar-nos i, en molt casos, renovar-nos. Corren temps difícils però l’ingeni humà no entén de limitacions i els Mestres de Karate Xavi Andorra ho tenim molt clar”.

Deixa un comentari

Previous post Final de la pretemporada del Morabanc Andorra
Next post Top 20 de Mas i Da Silva en l’europeu U20 de República Txeca

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint