Atlètic Escaldes i FC Santa Coloma no baixen el ritme

FC ORDINO 0 – ATLÈTIC ESCALDES 3 | Fitxa | Fotos |

Dífícil compromís per al líder Atlètic d’Escaldes davant un Ordino que arribava a la cita amb una ratxa de 3 partits sense perdre.

El primer avís per als de Fede Besone va arribar al quart d’hora de joc. Víctor Alonso, des de la frontal ho provava. Xut fort que blocava ben col·locat Ferreiro.

L’Ordino va replicar amb una assistència en profunditat per Vargas, que guanya l’esquena de la defensa i sol davant Saul Gracia remata buscant la base del pal. Gracia intervenia per cedir corner.

A l’últim minut de la primera meitat, la més clara per l’Atlètic. Assistència en profunditat de Víctor Alonso per Casadesús que es planta sol davant Ferreiro. El porter tapa forat però el rebot li queda a peus de Xavi Puerto. El de Barberà del Vallés remata amb força i sota pals, Guerrero posa el cap per salvar l’Ordino i arribar al descans amb el 0-0 inicial.

La segona meitat va començar amb força. Un minut de joc i Brian Pubill trepitjava l’àrea rival, però el seu intent no trobava la porteria de Ferreiro.

Fins l’hora de joc no va arribar el primer gol. Centrada des de la banda dreta al segon pal, buscant el cap de Víctor Casadesús. El balear es llença en planxa per trencar la igualada.

A 7 minuts pel final, el gol de la tranquil·litat per l’Atlètic. Jugada de Rodri per banda dreta i la pilota que cau a peus d’Àlex Martínez. L’internacional retallava a l’interior de l’àrea i superava pel pal curt Ferreiro.

Ja en temps afegit, la sentència. Xut d’Àlex Martínez que Ferreiro rebutja, però la pilota queia a peus de Riverola, que ajustava un xut a la base del pal per fe pujar el definitiu 0-3.

INTER ESCALDES 2 – PENYA ENCARNADA 0 | Fitxa |

El vigent campió, en hores baixes i amb Otger Canals a la banqueta en detriment de Juan Velasco, buscava 3 punts balsàmics davant el cuer Penya Encarnada, que arribava sense conèixer la victòria.

Als 20 minuts de joc, primer avís per l’Inter. Rematada de cap de Sasha Andreu que sortia fregant el travesser de la porteria de Víctor Silverio, porter ahir del Penya davant l’absència per sanció de Basterrechea.

Sobre la mitja hora, segon avís pels escaldencs. Acció ofensiva de l’Inter que acaba amb un pilota rebutjada a la frontal. Allà l’engaltava Jordi Roca que connectava una canonada molt forta, però desviada.

En temps afegit, la més clara pel Penya. Contraatac que conduïa Adrian Ferrer, que cau a la frontal de l’àrea. La falta la picava Briega, buscant la base del pal d’Adri Muñoz. El porter intervenia per cedir córner.

Només començar la segona meitat, però, si que obria la llauna l’Inter. Centrada des de la banda esquerra que arriba a peus de Sasha Andreu. El davanter, afusellava Victor Silverio des del punt de penal i donava avantatge al seu equip.

Passada l’hora de joc, a punt va estar el Penya Encarnada de restablir l’empat. però ni Ruiz i Adrián Ferrer van arribar a la rematada.

Al 89, una més pel Penya. Acció en banda dreta de Briega, que entra a l’àrea i mira de sorprendre Adri Muñoz amb un xut ajustat al pal curt. El porter desvia a corner.

Just després, oportunitat d’or per sentenciar per l’Inter. Contraatac portat per Artigas, que la deixa per Aridai. Aquest, veu Gallego entrar per darrere i li deixa el gol pràcticament fet, però Adrian Ferrer rebutjava sota pals.

Al final, si que arribaria el gol de la sentència per l’Inter. Era Domi qui resolia per fer pujar el 2-0 definitiu.

UE SANT JULIÀ 1 – FC SANTA COLOMA 2 | Fitxa |

El primer Clàssic de la temporada enfrontava un Sant Julià tocat, que arribava al terreny de joc instal·lat en zona de promoció, i un FC Santa Coloma que volia seguir l’estela del lideratge.

Als 20 minuts, s’inaugurava el marcador. Kilian Grant trobava un forat al segon pal i allà es col·locava per posar els colomencs en avantatge.

Al minut 37, però, empatava el Sant Julià. Desmarcada de Marc Pérez, que arribava des de la banda per trepitjar àrea. La pilota li arribava i el català feia un control orientat amb el pit per superar Bejarano amb un xut creuat amb cama esquerra.

Abans de l’hora de joc, ja a la segona meitat, tornava a posar-se per davant el FC Santa Coloma. Kilian Grant provava un fort xut des de la frontal, però el seu intent el rebutjava Iglesias. Eloy Gila estava atent i feia gala del seu instint golejador per resoldre, tornant a donar avantatge als colomencs.

10 minuts més tard, perdonava l’equip de Dimitri Cheryshev en un colze a colze d’Eloy Gila davant Iglesias.

Al 87, ocasió per buscar la igualada per part del Sant Julià. Oueddo, que portava pocs minuts sobre el terreny de joc rebia una pilota a l’interior de l’àrea. Podia controlar, però la rematada marxava als núvols.

UE SANTA COLOMA 1 – UE ENGORDANY 1 | Fitxa |

La UE va salvar un punt in extremis davant un Engordany molt eficaç que es va avançar en una primera part sense ocasions gràcies a un gol de Sebas Gomez al minut 38.

La UE, que va dur la iniciativa, no va trovar gairebé cap fórmula per posar en problemes a Jesús Coca. A la segona part ho va intentar de totes les maneres, però  l’endreçada defensa dels de Jesús Baron va estar molt segura.

Només en un penal comès sobre Wilson al límit del temps reglamentari, Paulino va ser capaç d’establir la igualada des del 11 metres en un partit que va acabar amb tres expulsions -Spano i Cristian per a l’Engordany, Wilson per a la UE.

Luis Blanco va tenir una ocasió claríssima en el descompte, però el seu xut al segon pal se’n va anar massa alt.