L’FC Santa Coloma cau davant l’Atlètic Escaldes, el nou líder de la Lliga Multisegur

L’equip de Luís Blanco ha superat un bon test contra un rival directe, l’FC Santa Coloma (0-2) i substitueix en el primer lloc de la classificació a la UE Engordany, que ha caigut contra el defensor del títol, l’Inter Club d’Escaldes (0-2). La UE Santa Coloma aconsegueix els tres punts contra el FC Penya d’Andorra en el duel entre els dos últims classificats (1-2) i la UE Sant Julià suma el quart triomf seguit en imposar-se al CE Carroi (2-1) i es posa segon a un punt del lideratge en la darrera jornada de la primera volta.

La victòria 0-2 de l’Atlètic Escaldes combinada amb la derrota, aquest diumenge, del fins ara líder la UE Engordany davant l’Inter Escaldes, també 0-2, fa que els de “lanovaera encapçalin la classificació de la primera divisió andorrana. I és que els de Luís Blanco han materialitzat les seves oportunitats en els darrers minuts de partit, en un partit molt jugat en el mig del camp i on les “clares ocasions han arribat per part dels jugadors escaldencs. Només dues oportunitats clares dels colomencs no han estat suficients per marcar.

Un altre dels partits estrelles de la jornada era el que jugaven a l’Estadi Nacional, l’actual líder, la UE Engordany i l’actual campió del triplet, l’Inter Escaldes. La balança s’ha decantat pels de Rodri, després que Genís Soldevila tornés a transformar un nou penal favorable pels campions, en el minut 71, i ja amb la UE Engordany abocada a l’atac, el 0-2, en el minut 95.

A la jornada de dissabte, victòries de la UE Santa Coloma i la UE Sant Julià que fan que la classificació estigui de la següent manera:

Previous post Íria Medina guanya l’eslàlom FIS de La Molina, amb Jèssica Núñez segona
Next post Maeva Estevez es queda a quarts a la segona Copa d’Europa d’Isola 2000