Aturada del segon equip del Morabanc Andorra

El segon equip del MoraBanc Andorra obre un parèntesi la propera temporada i no competirà a lliga EBA, segons ha informat el club en un comunicat. La necessitat de donar més marge de progressió a alguns dels talents del club o els estudis universitaris fora del país han comportat que el club que presideix Gorka Aixàs hagis pres aquesta decisió. En el mateix comunicat, el Morabanc Andorra indica que “Aaron Guzmán, Hugo Bartolomé i Alexis Bartolomé jugaran cedits a LEB Or o Plata, cosa que ja quedava reflexat en els seus contractes”.

El comunicat també indica que el Morabanc Andorra “treballa per trobar el millor destí possible pels tres jugadors formats al club i segons Francesc Solana, General Mànager del club “ara necessiten una empenta definitiva a les seves carreres que a EBA no poden tenir”.

En el cas d’Àlex Peral i Albert Pons, segons el mateix comunicat “aniran cedits al Sedis de La Seu d’Urgell” per així seguir fent un seguiment de la seva evolució.

Francesc Solana ha reconegut que una idea molt clara del que vol, del segon equip de l’entitat al dir que “la nostra idea és poder tenir un segon equip a LEB Plata en uns anys i aquest parèntesi a EBA creiem que és el pas que hem de fer en aquesta direcció”.

Degut a aquesta decisió, abandonaran el club homes com Cinto Gabriel “Toi”, Oriol Fernández o Xavi Isern.

Deixa un comentari

Previous post Encamp obrirà la piscina exterior el 20 de juny
Next post Champions i Europa League a partit únic