Àustria, el darrer partit com a Sub21 de la generació del 98-99

Aquest dimarts la selecció d’Andorra sub21 competirà davant Àustria en el que serà el darrer partit de la fase de classificació per l’Europeu de la categoria amb l’afegit que serà el darrer partit també, com a sub21 de la generació del 1998-99. Uns jugadors que la majoria deixaran el combinat d’Eloy Casals per fer el salt a l’absoluta, sempre i quan Koldo Àlvarez de Eulate ho cregui oportú. D’aquesta manera s’anirà produint el tan anhelat canvi generacional que poc a poc i de manera natural s’ha estat portant a terme.

Pel partit davant Àustria, l’equip arriba “més o menys bé” segons ha explicar Casals. Una circumstància que s’esdevé per “el desgast que vam patir davant Anglaterra”. Tot i el cansament acumulat, la Sub21 segons Casals “tornarem a sortir amb les ganes i empenta de sempre demostrant que el que hem fet fins ara no ha estat casualitat”.

Casals ha analitzat el rival d’aquest dimarts dient que “és un equip dinàmic, venen rodats, estan competint i tenen un bon joc combinatiu que el combinen amb el joc directe” per afegir “tenen bastant talent i qualitat sobretot a la part ofensiva”.

Per la seva banda, Àustria no es juga res en aquest darrer partit degut a que no s’ha pogut classificar per la fase final de l’Europeo. Tot i això Casals no veu el motiu “perquè no vulguin acabar amb bones sensacions de la mateixa manera que ho volem fer nosaltres”.

 

Foto: FAF.

Deixa un comentari

Previous post Burgos CF – FC Andorra, l’eliminatòria de la Copa del Rei
Next post Andorra tanca la Nations League davant Letònia