Àustria, Montenegro, Eslovènia i Kosovo, rivals a la UEFA eEuro 2021 

El passat dilluns es va relitzar el sorteig de la UEFA eEuro 2021, que comptarà amb la participació de 55 federacions membres entre les quals hi haurà Andorra. La competició està formada per una fase de classificació i una final. Els ‘gamers’ competiran exclusivament al Season Update del PES 2021 de Konami a la Playstation 4 en una competició que l’any passat, a l’edició inaugural, va conquerir Itàlia. 

Àustria, Montenegro, Eslovènia i Kosovo seran els rivals de l’equip de la Federació Andorrana de Futbol, que estarà representat per Adam Martín i Robert Roca. Cada país jugarà dos partits en la modalitat 1 contra 1 contra la resta de països de cada un dels 10 grups que formen la fase de classificació. En total es jugaran quatre jornades: 15 de març, 29 de març, 12 d’abril i 26 d’abril. 

Els primers de cada grup accediran directament a la fase final, que tindrà lloc a Londres el 9 i 10 de juliol. I els segons classificats hauran de disputar un torneig de play-off del 10 al 17 de maig per determinar els altres 6 finalistes. 

Els 16 classificats disputaran a Londres eliminatòries des de vuitens de final per determinar quina és la selecció que rellevarà Itàlia com a campió. 

Fotos: FAF

Deixa un comentari

Previous post L’FC Santa Coloma s’adhereix a la campanya “Mostra-li targeta vermella al racisme”
Next post Sortejada la Copa Constitució Protecvall